Naast gezichtsbehandelingen bieden wij in onze schoonheidssalon de volgende behandelingen:

Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen epileren vormt een van de vele manieren om haren te verwijderen. We trekken de haren met wortel en al uit de haarzakjes. Ze blijven hierdoor circa 3-5 weken weg en groeien terug als zachtere haartjes en niet als harde stoppels, zoals bij scheren. We gebruiken voor het epileren doorgaans een pincet, al bestaan er ook elektrische epileerapparaten. Epileren is dé methode bij uitstek om uw wenkbrauwen vorm te geven of enkele minder gewenste gezichtsharen te verwijderen. We kunnen wenkbrauwen epileren en in het oog springende haartjes op de bovenlip of kin van een vrouw verwijderen.

Wimpers en/of wenkbrauwen verven

Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. We kunnen wimpels of wenkbrauwen zwart verven, net als bruin, blauw of zelfs groen. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers voller lijken en de ogen er, ook zonder verdere make-up, veel sprekender uitzien. Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Een verfbeurt wordt meestal gevolgd door epileren, zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Iets dat het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft.

Hand- nagel en voetverzorging

De verzorging van uw voeten is essentieel om allerlei pijnklachten te voorkomen. Onze pedicure kan u voorlichten over het behandelen van bijvoorbeeld kalknagels, overtollig eelt, likdoorns en schimmels. Na de behandeling zullen we uw voeten kort masseren. Een verzorgd uiterlijk geeft zelfvertrouwen. Ook handen en nagels spelen hierbij een belangrijke rol. Door droge lucht, zon, zeewater, kan een manicure een weldaad voor uw handen zijn. Ook bij mensen met een nagelafwijking en/of nagelziekte kunnen wij een manicurebehandeling toepassen.
Een behandeling door de manicure of pedicure bestaat uit hand- of voet- en nagelverzorging. Hierbij leggen we de nadruk op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen en op de handen of voeten.

Manicure

Een manicure behandeling bestaat uit:
• reinigen van de handen;
• losmaken en verzorgen van de nagelriemen ;
• scrub van dode zeezout en aromatische oliën;
• een algen- of parafine pakking;
• een korte massage van de handen en onderarmen
• ter afsluiting worden de nagels gelakt of gepolijst en verzorgd met een handcrème uit dezelfde lijn.
Op verzoek kunnen wij ook uw nagels lakken.

Pedicure

Pedicure behandeling bestaat uit:
• reinigen van de voeten;
• de verzorging van nagels en nagelomgeving (nagelwallen);
• het verwijderen van overtollig eelt;
• het verwijderen van verschillende soorten likdoorns (eeltpit / eksteroog);
• de behandeling van kloven en eeltranden;
• de behandeling van schimmel nagels en ingroeiende nagels;
• de behandeling wordt afgesloten met een korte massage.
Op verzoek kunnen wij ook uw nagels lakken.

Lichaam of gelaat harsen

Harsen is het verwijderen van overtollige lichaams- en gezichtsharen door middel van een kleverige substantie. Behalve met echte bijenhars, kunnen we bijvoorbeeld ook ontharen met een “hars” die gemaakt is van suiker. Hars helpt haar volledig te verwijderen. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien, al gebeurt dit aangroeien wel altijd met een zachte (haar)punt zodat u – in tegenstelling tot bij scheren – na harsen nooit harde stoppels zult hebben.