Dragon Tuina verzorgt gespecialiseerde behandelingen in Chinese massage en acupunctuur vanuit locaties in Hoofddorp en Kudelstaart. Dit volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde. In Kudelstaart zijn we sinds 2009 actief, in 2011 is daar ook de vestiging in Hoofddorp bijgekomen. Bij deze vestiging hebben wij een uiterst moderne schoonheidssalon tot onze beschikking!

Acupunctuur, massage en schoonheidssalon

De Chinese massage en acupunctuur tezamen vormen het hart van de behandelingen die we uitvoeren. We werken uitsluitend met gecertificeerde behandelaars, waardoor behandelingen voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking kunnen komen. Schoonheidsspecialisten helpen u vanuit de schoonheidssalon uw huid te verbeteren, die te reinigen, uw wimpers of wenkbrauwen te verven en te epileren of waxen.

Komt u voor een ontspanningsmassage, ervaart u lichaamsklachten, slaapproblemen of heeft u bijvoorbeeld acné in het gezicht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Mond-tot-mond reclame

Een groot deel van onze klanten ontdekt ons via mond-tot-mond reclame. De combinatie van (Chinese) massage en acupunctuur werkt uiterst effectief. Klanten zijn zeer tevreden over de resultaten. Dragon Tuina hecht veel waarde de tevredenheid van haar klanten. We behandelen zowel mannen als vrouwen, desgewenst met een duo behandeling. Wilt u samen genieten van een ontspanningsmassage of Tuina (medische) massage? Kom bij ons langs, u bent van harte welkom!

We verzorgen uitsluitend acupunctuur, Chinese massages en schoonheidsbehandelingen. U kunt bij ons niet terecht voor erotische behandelingen.